You are here: Home > Flyg & Hotell > Hitta prisvärda flygbiljetter online

Hitta prisvärda flygbiljetter online

Det är ju faktiskt helt sjukt hur lätt det är att hitta prisvärda flygbiljetter online nu för tiden. Det slog mig häromdagen när jag pratade med min mamma om resor. På nätet finns det ju till och med siter som hjälper dig att gå igenom alla andra siter, du behöver knappt göra någonting själv! Med risk för att låta lite dum, men jag visste inte ens att det gick att köpa flygbiljetter på något annat sätt en på nätet… Men så är jag ju också född på IT-åldern :)

Fast det vore ju förstås lite mysigt att gå in i en riktig liten affär och köpa sig en resa, det skulle kanske kännas som en större grej då. Fast jag undrar hur många som skulle köpa sig en sista minuten resa utan att tänka efter i såna fall…

Varför jag och mamma började prata om det här var för att en kompis till mig häromdagen köpte en resa till Venedig för nästan inga pengar alls, det var verkligen otroligt billiga flygbiljetter. Hon och hennes pojkvän var bara ute på nätet och drömde lite, försökte hitta prisvärda flygbiljetter online, men egentligen tänkte de ju inte köpa några! “Men vi kunde ju inte låta bli när det var så billigt” sa hon till mig och det är klart.

Men tänk innan man kunde leta efter sina flygbiljetter online, det är ju inte som om man skulle orka springa ut och in ur en massa resebyråer i hopp om att hitta sig en riktigt billig flygbiljett. Ta www.reser.se som exempel. En webbplats fylld med information om resmål och massor av härliga bilder för att inspireras av om så önskar. Där hittar du enkelt och snabbt massor av sista minuten resor från de största charterbolagen. Men framför allt kan du enkelt söka hundratals resebolag efter de billigaste flygbiljetterna på bara några sekunder.

Bättre förr var det inte! I alla fall inte när man skulle boka billiga flygbiljetter :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.