You are here: Home > Flyg & Hotell > Billiga Hotell i Lund

Billiga Hotell i Lund

Jag ska åka och hälsa på min lillebror som studerar på universitetet i Lund. Det ska bli väldigt roligt, dels att få träffa honom, och dels att få åka till Lund som råkar vara en stad i Sverige som jag aldrig varit i förut.

Scandic Hotell i Lund är ett billigt alternativ i studentstaden

Jag håller därför just nu på och letar efter billiga hotell i Lund där jag kan bo medan jag är där. Jag har ingen större lust att tränga in mig i min lillebrors lilla studentlägenhet, som han dessutom redan delar med en annan student.Som Stockholmare är jag ganska misstänksam mot alla andra städer i Sverige, ett ganska otrevligt personlighetsdrag. Därför var jag helt övertygad om att det skulle finnas typ två hotell i Lund, men där hade jag fel! När det kommer till hotell finns det tvärt om en hel del att välja på.

Jag har inte särskilt höga krav när det kommer till hotell, det är klart att jag kräver en viss standard, men jag behöver inte ha det allra bästa, för mig räcker det bra med ett mysigt hotellrum och en bra hotellfrukost. I just det här fallet vill jag ju dessutom bo relativt nära min lillebror. Så alltså: billiga hotell i Lund som ligger nära min brors bostad. Det verkar faktiskt vara ganska lätt att hitta.

Det finns flera olika hemsidor du kan använda för att hitta hotell i Lund. Här är ett par hemsidor som gör det lättare om du vill hitta ett billigt hotellrum:

Text uppdaterad med fungerande länkar 2013-12-11

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Comments are closed.